#mphäät – Me mennään naimisiin!

Näin ne tilanteet muuttuu. Syksyllä puolivitsillä jätettiin MP-Messujen ja Radio Cityn kisaan hakemus #mphäät -hääpariksi. Ja sitten Janica Saxelin soitti ja haastatteli. Kohta soitettiinkin MP-messuorganisaatiosta, että tuleva kaaso tässä terve, olette finaalissa ja halutaan teidät Messukeskukseen haastatteluun. No me sitten mentiin. Ja oli muuten piiiiitkät kolme viikkoa odottaa, että 26.10. Janica soitti lähetyksestä voittajille! Eli meille, hihi. ☺️

 

Onhan se vähän hassua, että meillä on häät 1.2. eikä tiedetä niistä oikeastaan mitään!  Mutta aivan sairaan mahtavaa!

Meillä oli Mikkelin tuomiokirkko ja juhlapaikka varattuna heinäkuuksi, mutta ei haluttu niihinkään mitään hössötystä. (Kuten koristeita tai kutsuja. 😁) Suunnitelma oli, että seremonia on näyttävä, ajetaan prätkällä ja juhlapaikka on riittävän hieno koristeeksi. Kutsut ja semmoiset olisi hoidettu netissä. Ei yhtäkään hääleikkiä, mutta paljon musiikkia.

Tunnustetaan, että tarkoitus oli päätyä tv-häihin. Meitä jo koitettiin kovasti saada mukaan Neljät häät -ohjelmaan tälle tuotantokaudelle, mutta ei nyt ihan ollut meidän formaatti!

 

Loppujen lopuksi siis vain paikka, jotkut pienet yksityiskohdat ja väkimäärä vaihtui! 😂  Meistä tuntuu, että tämä on just se oikea tapa meille. Ne kirkkohäätkin molempia jo vähän alkoi ahdistaa… Liian perinteistä, liian tavallista, liian vaikeaa ja liian ei-meitä! Hauskaa, että lähes kaikki, kenen kanssa asiasta on puhuttu, ovat olleet sitä mieltä, että just me ollaan #mphäät -pariksi täydellinen ja tämä on meille täydellisesti sopiva tyyli!

 

Meillä on niin paljon ystäviä, kavereita ja tuttuja, että julkiset häät on ihan mahtava juttu. Höpötelläänhän me muutenkin julkisesti elämästämme ja perheestämme! On elämässämme kohdattu käsittämättömän hienoja ihmisiä ja hyviä tyyppejä. Ihanaa, että häihin oikeasti pääsee kaikki ne kaverit ja tutut, jotka haluavat meidän kanssa juhlia. Ihanaa, että me saamme juhlia kaikkien heidän kanssaan!

 

Ollaan oltu tänään molemmat flunssan kourissa sohva selässä. Niina on pääasiassa näpännyt aivottomana kännykkää ja ihmetellyt Facebookin hääryhmien keskustelua. Toiset morsiamet siellä laskee päiviä ja tekee listoja, mitä on vielä tekemättä, miettii, että mitä jos lihoo hääpukuun, mistä saa kutsuihin kuoret ja paljonko alkoholia pitää juhliin hankkia.

 

Meidän suurin häämurhe tällä hetkellä on saada Apriliaan uusi kone. No okei, sekin aika paljon jännittää, mikä bändi on! 😂

Se voidaan luvata, että mieletön show on tulossa!

Tervetuloa meidän häihin MP-Messuille 1.2.2019! 😉

 

#mphäät Niina&Tommi
Vitsit, hävettää! Oikein ammattilaiset ja näissä vehkeissä! 🙈 Mutta muuta yhteiskuvaa ei ollut, missä naamat näkyisi! Kuvaushetkellä vielä naurettiin, että eihän tätä kuvaa kukaan näe, kun piti poseerata uuden mopon kanssa… 😂

 

❤️: Niina & Tommi

Mainokset

3 thoughts on “#mphäät – Me mennään naimisiin!

Add yours

  1. Hei ihana tarina teistä ja mahtavaa kun pääsette MP-messuille vihittäviksi. Me myös mieheni kanssa toisinaan käymme messuilla kun pyöristä pidämme. Hankintaan asti emme toistaiseksi ole päätyneet kun perheellämme on 4 jenkkiautoa ja tilat täynnä.
    Oikein nautinnollista juhlaa teille ❤💖 terveisin Maritta

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggers like this: